De laatste haartrends voor zomer 2020

Een nieuwe zomer, een nieuw kapsel. Maar welke stijl kies jij dit seizoen? Ter inspiratie vertellen we je graag meer over de laatste haartrends voor zomer 2020. Lieflijk of stoer, licht of donker, kort of lang – je vindt ongetwijfeld een nieuw kapsel dat bij je past.

Veelzijdige haartrends voor iedereen

Het leuke van de nieuwste haartrends voor dit voorjaar is dat er, dankzij de contrasterende stijlen, werkelijk iets tussen zit voor iedereen. Twijfel je welke kleur of lengte het beste bij je gezicht past? De haarstylisten van Kapsalon Petit Maison in Woudenberg adviseren je graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Hieronder zie je een opsomming van de belangrijkste nieuwe trends:

  • Supervrouwelijk of juist jongensachtig. Dit zijn eigenlijk twee heel verschillende trends! Korte en halflange kapsels met een androgyne uitstraling zullen het komende seizoen steeds meer in het straatbeeld verschijnen, maar ook sierlijke lange lokken – steil met middenscheiding of romantische krullen – zijn helemaal hip.
  • Bobs in alle soorten en maten. Bobs en de iets langere ‘lobs’ zijn al een aantal seizoenen ontzettend populair, en daar komt voorlopig geen verandering in. Naast rechte en gelaagde bobjes zul je deze zomer ook zachte, ronde vormen langs zien komen.
  • De rommelige pony. Deze onregelmatige pony is net zo mooi bij je moderne bob als bij lange lokken die aan de jaren 70 doen denken. Voor een romantische look kies je voor krullen inclusief een gekrulde pony.
  • Mooi opgestoken. Houd je meer van een strak kapsel met je haar uit je gezicht? Kies dan voor een lage paardenstaart, een rommelige knot op je achterhoofd, of zelfs twee knotjes boven op je hoofd.
  • Van hoogblond tot bijna zwart. Ook qua kleur zijn er deze zomer verschillende mogelijkheden. Bruintinten zijn onverminderd populair, waarbij honingblond en chocolade de boventoon voeren. Maar ook platinumblond, heel donkerbruin en neonkleurige accenten zijn helemaal van nu.

Laat je nieuwe haarkleur aan de kapper over

Kies je deze zomer voor een nieuw kleurtje? Je kunt dit altijd het beste aan je kapper overlaten. Hij of zij gebruikt professionele kleurproducten voor het beste resultaat en kan je goed adviseren over de kleur die het beste past bij je huidskleur. Ook kan alleen een kapper de juiste kleurtechnieken toepassen, zoals het zetten van highlights of lowlights, bayalage en blonderen. Ten slotte kan je kapper je helpen veelvoorkomende problemen, zoals de verkeerde ondertoon, te voorkomen.

Weet je al naar welk kapsel jouw voorkeur uitgaat of wil je de mogelijkheden liever eerst bespreken met je haarstylist in Woudenberg?

Maak nu een afspraak bij Kapsalon Petit Maison.