Kapper

Het is zover: we mogen weer naar de kapper!

We zitten er al een hele tijd weer op te wachten, maar eindelijk is het zover. De kapperswereld is opgelucht en blij dat deze week eindelijk de contactberoepen weer mogelijk worden gemaakt. Dit heeft het kabinet in de laatste persconferentie bekend gemaakt. Dat betekent dat we eindelijk deze week onze totaal uit model gegroeide kapsels weer even onder handen kunnen laten nemen. Hierbij gelden uiteraard wel een aantal strikte regels, om ervoor te zorgen dat de situatie zo veilig mogelijk is. Lees hieronder meer over wanneer u zich weer kunt laten knippen en hoe uw bezoek er vervolgens uit zal zien.

Vanaf wanneer mogen we weer?

De overheid heeft afgelopen week besloten dat ‘kappers en scholen onder strikte voorwaarden weer open’ mogen. Dat betekent dat we u vanaf twee maart weer mogen verwelkomen in onze salon. Hierbij gelden, zoals gezegd, wel een aantal regels en restricties.


Regels voor kappersbezoek

De lockdown is zeker nog niet over. Zo wordt de avondklok vooralsnog in stand gehouden. Als u bij ons in de salon komt, worden er ook voorzorgsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de situatie zo veilig mogelijk is, zowel voor u als klant en voor ons eigen personeel. Het is alleen mogelijk u op afspraak te laten knippen, dus kom niet zonder afspraak in de salon langs. U kunt vandaag nog bellen naar Petit Maison in Woudenberg om een afspraak te maken, dus wees er snel bij.

 

Daarnaast is het belangrijk dat u voordat u naar de afspraak komt, checkt of u geen last heeft van symptomen zoals koorts of verkoudheidsklachten. Dit geldt uiteraard ook voor onze kapsters. Tijdens uw afspraak bent u, zowel als kapper en als klant, verplicht een mondkapje te dragen. Tevens zullen we ervoor zorgen dat de salon regelmatig schoon wordt gemaakt en dat er de gelegenheid is om uw handen te ontsmetten voor en na uw afspraak.


Wilt u direct een afspraak maken? Wees er dan snel bij, want u bent niet de enige die weer wilt. Neem vandaag nog contact op met Petit Maison in Woudenberg.