Hoe kies ik het mooiste bruidskapsel?


Op de mooiste dag van je leven, wil je ook het mooiste kapsel! Je hebt je droomjurk gevonden, de locatie is geboekt en je uitnodigingen zijn verstuurd. Maar wat ga je met je haar doen? Om het plaatje compleet te maken, heb je natuurlijk een prachtig bruidskapsel nodig dat perfect bij je past. Lees verder om erachter te komen hoe je een geweldig kapsel kiest voor deze speciale dag.

De uitgebreide mogelijkheden voor bruidskapsels
Een bruidskapsel moet niet alleen bij je haar en gezicht passen, maar ook bij je persoonlijkheid. Daarom is het proefkapsel een belangrijke eerste stap. Tijdens deze proefsessie bepaal je samen met je haarstylist van Kapsalon Petit Maison in Woudenberg hoe jij er op je bruiloft uit zal zien. Jullie bespreken jouw wensen, de stijl van je trouwjurk, welke kleuren je hebt gekozen voor je bruiloft en welke sieraden en haaraccessoires je gaat dragen. Op je trouwdag komt je haarstylist bij je langs (thuis of op locatie) om jouw gekozen kapsel opnieuw te creëren. Zo ben je zonder stress klaar voor je grote dag!

Welke bruidskapsels geschikt voor je zijn, hangt natuurlijk af van de lengte en structuur van je haar. Maar dat betekent niet dat je genoegen moet nemen met je fijne haar of je korte kopje – er is heel veel mogelijk met extentions, haarstukken en hairpads. Zo ben je verzekerd van volume en krijgt je haar een glamoureuze uitstraling.

Kies jij voor opgestoken haar, een half opgestoken kapsel of nonchalante losse krullen? Een romantische vlecht of toch een strakke knot? Ook kunnen we natuurlijk je sluier, diadeem, bloemen of een andere haaraccessoire in je bruidskapsel verwerken. Houd ook rekening met de locatie van je bruiloft – als je buiten gaat trouwen, kun je beter een strak vastgezet kapsel kiezen, zodat regen en wind geen vat kunnen krijgen op je haar.

Waarom naar de kapper voor je bruidskapsel?

Een bruiloft plannen kan voor een flinke hoeveelheid stress zorgen. Dus hoe meer je aan een professional kunt overlaten, hoe beter! Je haarstylist kent alle benodigde technieken en materialen om jouw haar te laten stralen. Voor deze speciale dag mag je jezelf natuurlijk best verwennen met een geweldig kapsel!

Wil je jouw bruidskapsel bespreken met een van onze haarstylisten? Neem dan contact op met Kapsalon Petit Maison in Woudenberg.