Lees hier de laatste blog van Kapsalon Petit Maison uit Woudenberg

 • Zo kun je je haar herstellen na de zomer
  20/10/2020
  Zo kun je je haar herstellen na de zomer

  De koudere maanden zijn alweer begonnen, maar je haar is nog steeds flink beschadigd door de zomerzon, het zwemmen in zee- of zwembadwater en het vaker wassen van je haren. Het gevolg: een hoofd vol pluis en gespleten punten. Door je haar nu te herstellen, ga je met gezond haar de winter in, en is het straks beter beschermd tegen de vrieskou en centrale verwarming. Hier lees je hoe je precies begint en wat je allemaal kunt doen om je beschadigde haar te herstellen. Ook geven we je tips om je haar tegen de kou te beschermen.

  Lees meer
 • De laatste haartrends voor zomer 2020
  19/06/2020
  De laatste haartrends voor zomer 2020

  Een nieuwe zomer, een nieuw kapsel. Maar welke stijl kies jij dit seizoen? Ter inspiratie vertellen we je graag meer over de laatste haartrends voor zomer 2020. Lieflijk of stoer, licht of donker, kort of lang – je vindt ongetwijfeld een nieuw kapsel dat bij je past.

  Lees meer
 • Hoe kies ik het mooiste bruidskapsel?

  29/04/2020
  Hoe kies ik het mooiste bruidskapsel?


  Op de mooiste dag van je leven, wil je ook het mooiste kapsel! Je hebt je droomjurk gevonden, de locatie is geboekt en je uitnodigingen zijn verstuurd. Maar wat ga je met je haar doen? Om het plaatje compleet te maken, heb je natuurlijk een prachtig bruidskapsel nodig dat perfect bij je past. Lees verder om erachter te komen hoe je een geweldig kapsel kiest voor deze speciale dag.

  Lees meer