Lees hier de laatste blog van Kapsalon Petit Maison uit Woudenberg

 • Haar knippen Hoe vaak moet je dode punten laten knippen?
  12/01/2022
  Hoe vaak moet je dode punten laten knippen?

  Ook als je je haar graag zo lang mogelijk wilt laten groeien, zul je toch af en toe naar de kapper moeten om de puntjes eraf te laten knippen – alleen zo blijven je lokken er immers stralend gezond uitzien, zonder pluis en klitten. Maar hoe vaak moet je die gespleten punten dan laten knippen? Je hoort steeds wat anders en je wil natuurlijk niet elke week naar de kapper. De haarstylisten van kapsalon Petit Maison in Woudenberg geven je graag meer informatie over hoe vaak je dode punten moet laten bijwerken en hoe je ze kunt voorkomen.

  Lees meer
 • Permanent Wat is haar omvormen?
  15/12/2021
  Wat is haar omvormen?

  'Omvormen' staat vaak genoemd op websites van kappers, maar er staat niet altijd een duidelijke uitleg bij. Wat betekent dit woord nou eigenlijk en hoe is het van toepassing op je haar? In dit artikel vertellen je haarstylisten van Petit Maison in Woudenberg je meer over wat omvormen precies is en wat de verschillende mogelijkheden voor je haar zijn.

  Lees meer
 • Rood haar Haartrends winter 2021
  08/11/2021
  Haartrends winter 2021

  Het kwik daalt en de nachten worden langer. Oftewel: de winter staat weer voor de deur. Krijg jij nu ook de kriebels om je haar weer eens helemaal anders te doen? Of je nou licht of donker haar hebt, er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je haar een trendy, winterse update te geven. De haarstylisten van Petit Maison in Woudenberg  vertellen je graag meer over de laatste haartrends van deze winter.

  Lees meer
 • Haar Kleuren Je haar verven. Waar moet ik rekening mee houden?
  24/08/2021
  Je haar verven. Waar moet ik rekening mee houden?

  Het is weer lekker koud buiten en dat betekent dat veel mensen het de perfecte tijd vinden om hun haar weer eens te verven. In deze blog vertellen de professionals van Petit Maison Kapsalon je alles over de mogelijkheden voor het verven van donker en licht haar en waar je hierbij op moet letten.

  Lees meer
 • Kapper Het is zover: we mogen weer naar de kapper!
  30/06/2021
  Het is zover: we mogen weer naar de kapper!

  We zitten er al een hele tijd weer op te wachten, maar eindelijk is het zover. De kapperswereld is opgelucht en blij dat deze week eindelijk de contactberoepen weer mogelijk worden gemaakt. Dit heeft het kabinet in de laatste persconferentie bekend gemaakt. Dat betekent dat we eindelijk deze week onze totaal uit model gegroeide kapsels weer even onder handen kunnen laten nemen. Hierbij gelden uiteraard wel een aantal strikte regels, om ervoor te zorgen dat de situatie zo veilig mogelijk is. Lees hieronder meer over wanneer u zich weer kunt laten knippen en hoe uw bezoek er vervolgens uit zal zien.

  Lees meer
 • Zo kun je je haar herstellen na de zomer
  20/10/2020
  Zo kun je je haar herstellen na de zomer

  De koudere maanden zijn alweer begonnen, maar je haar is nog steeds flink beschadigd door de zomerzon, het zwemmen in zee- of zwembadwater en het vaker wassen van je haren. Het gevolg: een hoofd vol pluis en gespleten punten. Door je haar nu te herstellen, ga je met gezond haar de winter in, en is het straks beter beschermd tegen de vrieskou en centrale verwarming. Hier lees je hoe je precies begint en wat je allemaal kunt doen om je beschadigde haar te herstellen. Ook geven we je tips om je haar tegen de kou te beschermen.

  Lees meer
 • De laatste haartrends voor zomer 2020
  19/06/2020
  De laatste haartrends voor zomer 2020

  Een nieuwe zomer, een nieuw kapsel. Maar welke stijl kies jij dit seizoen? Ter inspiratie vertellen we je graag meer over de laatste haartrends voor zomer 2020. Lieflijk of stoer, licht of donker, kort of lang – je vindt ongetwijfeld een nieuw kapsel dat bij je past.

  Lees meer
 • Hoe kies ik het mooiste bruidskapsel?

  29/04/2020
  Hoe kies ik het mooiste bruidskapsel?


  Op de mooiste dag van je leven, wil je ook het mooiste kapsel! Je hebt je droomjurk gevonden, de locatie is geboekt en je uitnodigingen zijn verstuurd. Maar wat ga je met je haar doen? Om het plaatje compleet te maken, heb je natuurlijk een prachtig bruidskapsel nodig dat perfect bij je past. Lees verder om erachter te komen hoe je een geweldig kapsel kiest voor deze speciale dag.

  Lees meer