Diensten

Bel nu

Verzorgd haar tot in de puntjes bij uw kapper in Woudenberg

Wanneer was de laatste keer dat u zich fantastisch voelde? Laat u inspireren en adviseren over de nieuwste haartrends. Bij Kapsalon Petit Maison luisteren we naar uw wensen en geven we u graag advies over een passend kapsel. Alles voor de verzorging van uw haar.

Haar knippen

Knippen

Heeft u steil, krullend, lang of kort haar? Kapsalon Petit Maison heeft een passie voor elk type. Onze hairstylistes knippen volgens de nieuwste technieken en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends.

Haar kleuren

Kleuren

Highlights, lowlights of wilt u eens iets nieuws proberen? Een andere haarkleur doet wonderen. Onze hairstylistes geven u graag een passend advies over de vele mogelijkheden die er zijn.

Wassen & föhnen

Wassen & föhnen

Naar keuze kunnen wij uw haar verzorgen met een haarmasker om uw haren weer een gezonde look te geven. Ook zullen wij uw lokken na de knipbeurt in model föhnen. Geen knipbeurt nodig? U kunt uw haar ook alleen laten wassen en föhnen.

Omvorming haar

Omvorming

Wenst u alleen wat volume in uw haar, een natuurlijke look of juist een volle bos krullen?

 

Geef uw haar de vorm die u wilt. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden van de omvormingslijn van Kapsalon Petit Maison.

Mooie bruidskapsels

Bruidskapsels

Het moment. Jullie moment. Het ja-woord. De ringen. Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven worden. U verdient natuurlijk ook het mooiste kapsel van uw leven. Wilt u alvast voorgenieten? Bij Kapsalon Petit Maison is het mogelijk om eerst een proefkapsel te laten verzorgen. U weet dan hoe uw haar het beste uitkomt bij uw trouwjurk.

Mooie visagie

Visagie

Wilt u stralend verschijnen op een bruiloftsfeest, een bedrijfsuitje of jubileum? Onze professionele visagiste verzorgt uw make-up voor elke gelegenheid. Langer genieten? Kapsalon Petit Maison geeft u ook graag advies over de make-up die het beste bij u past.